Alles lekker dichtbij

Zoals we al eerder hebben gezegd, Het Strandhuis kent een unieke ligging. Dichterbij zee kun je echt bijna niet komen. Het Strandhuis ligt vlakbij de Boulevard en strand. Het centrum van Vlissingen met haar gezellige binnenstad en jachthaven ligt op loopafstand. De mooie bioscoop CineCity ligt op slechts 500 meter afstand van Het Strandhuis. Wellness en spa op iets meer dan een kilometer en tennisbanen op ong. 700 meter.

Vlissingen en omgeving zijn ook uitermate geschikt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Vooral de route onderlangs de duinen is zeer zeker de moeite waard. En na zo’n fietstocht is het natuurlijk extra genieten van een hapje en drankje op één van de vele terrassen.

De ligging van Het Strandhuis in Vlissingen zelf is uniek te noemen, ook andere leuke dorpen, steden en plekjes in Zeeland zijn vanuit Het Strandhuis makkelijk en snel te bereiken.

Van duin tot dijk 

Niet alleen in de badplaats Vlissingen is het genieten. In heel Zeeland vindt u mooie dorpjes en steden die u vanuit Het Strandhuis snel kunt bereiken. Per auto maar ook per fiets. Zoals het historische Middelburg en de mondaine badplaats Domburg. Of bekijk de imposante Deltawerken. 

Geniet van het pittoreske Veere of maak een prachtige wandeling door de duinen of over het strand. Maar er zijn nog meer dorpen het ontdekken waard, denk aan Oostkapelle, Zoutelande en Westkapelle. Of stap op de fiets en maak een overtocht naar Breskens per boot. Van daaruit fiets je zo naar Sluis en zelfs naar Knokke of Brugge in België. Trouwens, de provincie Zeeland heeft de meeste zonuren van heel Nederland! Uiteraard liggen in Het Strandhuis voldoende folders en informatie over Vlissingen en Zeeland. 

Wilt u nog meer weten? Vraag het ons, wij zoeken het graag voor u uit.

Kijk hieronder voor mooie foto’s van Vlissingen, Walcheren en Zeeland.